Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Cebula | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 80g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomarańcze | 400g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |