1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 50g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Parówki 100% z mięsa | 105g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |