1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 200g |
![]() |
|
Jarmuż | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 320g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 140g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 64g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 80g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 50g |
![]() |
|
Pomidory | 580g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 180g |
![]() |
|
Sok z buraków | 200g |
![]() |