1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 5g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 105g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Masło | 9g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 120g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 75g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pomidory | 255g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 4g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata | 30g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 1g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Ziemniaki | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 100g |
![]() |