Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 720g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 110g |
![]() |
|
Pomidory | 780g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 20g |
![]() |
|
Rodzynki | 14g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 80g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 400g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 30g |
![]() |