Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 420g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 40g |
![]() |
|
Pomidory | 200g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 60g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |