Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cytryna | 18g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 70g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 6g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 150g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |