Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 28g |
![]() |
|
Brokuły | 450g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 240g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 40ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |