Wsypać wszystkie składniki do pojemnika, wbić jajka, zmiksować blenderem, smażyć na oleju do ścięcia ok 10 min, przerzucić na drugą stronę na 2min.
Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 332g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Kasza gryczana | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Marchew z groszkiem mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 400g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 90g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 45g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 500g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 5g |
![]() |
|
Tymianek suszony | 5g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |