Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 340g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 200g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 100g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Parówki 100% z mięsa | 210g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 2g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 80g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 80g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 300g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 2g |
![]() |