1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 350g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 250g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Malina | 150g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 230ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |