Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 130g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 20g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Siemię lniane | 5g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |