Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Limonka | 300g |
![]() |
|
Marchew | 180g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 62g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Pomarańcze | 720g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |