Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 250g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |