1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |