Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 60g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mieszanka włoska mrożona | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 39g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 64ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 45g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Olej rzepakowy | 12.5g |
![]() |
|
Przyprawa włoska | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 2g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 25g |
![]() |
|
Truskawki | 50g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |