Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 945g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Marchew | 285g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |