Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 320g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 720g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Marchew | 435g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |