Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |