1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 20g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |