Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Amarantus ekspandowany | 6g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
| Bazylia świeża | 6g |
0,48 zł
(7,99 zł) |
|
| Borówka amerykańska | 200g |
5,59 zł
(6,99 zł) |
|
| Fasola szparagowa | 200g |
2,44 zł
(5,49 zł) |
|
| Gruszka | 125g |
0,87 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 2g |
0,06 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 100g |
0,44 zł
(3,49 zł) |
|
| Jogurt naturalny 2% | 270g |
2,09 zł
(2,78 zł) |
|
| Kalafior | 150g |
2,50 zł
(9,99 zł) |
|
| Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
1,12 zł
(4,49 zł) |
|
| Masło orzechowe | 10g |
0,35 zł
(11,99 zł) |
|
| Melon | 100g |
1,00 zł
(11,99 zł) |
|
| Mleko ryżowe | 490ml |
4,65 zł
(9,49 zł) |
|
| Oliwa z oliwek | 35g |
1,54 zł
(10,99 zł) |
|
| Pomidory | 340g |
1,81 zł
(3,99 zł) |
|
| Płatki jaglane | 30g |
0,42 zł
(2,79 zł) |
|
| Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Sok pomarańczowy | 20g |
0,10 zł
(4,99 zł) |