Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 20g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |