1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 270g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Rukola | 10g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Schab pieczony | 20g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |