Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Cebula | 230g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Groszek zielony | 75g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir | 7g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kasza jęczmienna, pęczak | 45g |
![]() |
|
Kumin (kmin rzymski) | 1g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Marchew | 195g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 6g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Papryka ostra (mielona) | 1g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 50g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 15g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |