1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 250g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Malina | 150g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 20g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |