1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 440g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 60g |
![]() |
|
Limonka | 300g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pomarańcze | 720g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |