Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 400g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 40g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 199g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 5g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |