1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 50g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 345g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 50g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Musli z rodzynkami i orzechami | 75g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Siemię lniane | 5g |
![]() |
|
Sok jabłkowy | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |