1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 65g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 60g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Schab pieczony | 40g |
![]() |