Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Brokuły | 50g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 200g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |