Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |