1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 15g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Schab pieczony | 45g |
![]() |
|
Szynka wołowa, gotowana | 15g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 62g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |