Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 282g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 200g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 40g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |