Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 45g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 50g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |