Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 250g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Malina | 150g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 8g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 20g |
![]() |
|
Por | 50g |
![]() |
|
Płatki drożdżowe | 30g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 120g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 18g |
![]() |