Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
propozycja przepisu przysłana przez: Farmer
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Bułka tarta | 16g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 51g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 615g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 60g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.2g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Ziemniaki | 420g |
![]() |