Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 160g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cytryna | 18g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 380g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 150g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |