Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 160g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 15g |
![]() |
|
Sok z buraków | 100g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |