Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jabłko | 225g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Marchew | 315g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |