1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Burak | 100g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 230ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |