1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 820g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 80g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Schab pieczony | 40g |
![]() |