Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 255g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 70g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza gryczana | 60g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 370g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |