Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 250g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Ogórek | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 100g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szczypiorek | 25g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |