Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
1. Sałatę opłucz przełóż do miseczki. 2. Wszystko pokrój i wyłóż na sałatę. 3. Skrop oliwą i dopraw. 4. Zjedz z opieczonym chlebem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Czarne oliwki | 30g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 800g |
![]() |
|
Jabłko | 540g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 400g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 80g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Migdały | 30g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 312g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 90g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 240g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 90g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |