Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 20g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 400g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 500g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |