Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 80g |
![]() |
|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Gruszka | 255g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 500g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 350g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 44g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Płatki owsiane | 20g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |