1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 54g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 540ml |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |