1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 110g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 450ml |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Siemię lniane | 5g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |