1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 54g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 550ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |