1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 110g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Marchew | 23g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |